Seppo Kolari ja Mikko Vaajamo Avarean hallitukseen

Avarea

Avarea Oy:n yhtiökokous on kutsunut kaksi vahvan taustan omaavaa yritys- ja hallitustoiminnan ammattilaista mukaan Avarean hallitukseen. Hallitustyöhön ja yrityksen kehittämiseen osallistuu jatkossa uusina jäseninä Seppo Kolari ja Mikko Vaajamo.

IT:n ja digitalisoinnin asiantuntija Seppo Kolari on tehnyt merkittävän uran Nokiassa ja Symbiossa sekä yrittäjänä. Symbiossa hän toimi operatiivisena johtajana, varatoimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Nokiassa hän johti mm. kansainvälistä yritysmyyntiyksikköä ja oli toimitusjohtajana WLAN liiketoimintayksikössä. Seppo on hyvin yrittäjähenkinen ja tuntee sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistämiseen liittyvät osa-alueet.

Mikko Vaajamolla on vahva kokemus kansainvälisestä tuoteliiketoiminnasta, ja hänen erityisalaansa ovat erityisesti myynti, markkinointi ja tuotekehitys. Viimeksi hän on toiminut tuotehallinta- ja yhteistyöjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä Exclusive Networks Groupissa . Hän on ollut perustamassa pohjoismaista tietoturvatukkuria Securesoftia ja työskennellyt myös Computer 2000 Finland Oy:ssä (Techdata Finland Oy) sekä Tiedolla ja Computerlinks Oy:ssä, jossa hän oli pohjoismaisten yritysten hallituksen jäsen sekä Computerlinksin kansainvälisessä johtoryhmässä.

Hallituksen puheenjohtaja Kauno Myllyniemi pitää hienona sitä, että Mikon ja Sepon vankka osaaminen saadaan Avareaan:

– Sen lisäksi, että Mikko ja Seppo osallistuvat Avarean kehittämiseen, saamme samalla uusia ulkopuolisia näkemyksiä yrityksemme käyttöön ja haastamaan toimintaamme matkallamme kohti visiotamme eli asiakkaan ykkösvalintaa merkityksellisemmän tiedon muotoilussa ja saavuttamisessa.

Toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Päivi Karesjokikin on mielissään, että hallitukseen saadaan  asiantuntemusta ja kokemusta talon ulkopuolelta:

–  Uusi hallitus  tuo  varmasti vielä lisää energiaa ja vauhtia Avarean toimintaan ja kasvuun, joten odotusarvomme hallitustyöskentelylle ovat korkealla. Uusien jäsenten Kolarin ja Vaajamon vankka osaaminen ja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, tuotteistamisesta, kumppaniverkoston rakentamisesta ja asiantuntijapalveluiden myynnistä tukevat strategiaamme ja kasvuamme. Molempien laajat verkostot niin kotimaassa kuin ulkomailla vahvistavat pyrkimyksiämme laajentaa  toimintaamme. Avarean kasvu on tänä vuonna nopeaa ja toiminta on tuloksellista. Kolarin ja Vaajamon tulo hallitukseen parantaa tuloksentekokykyämme entisestään ja tuo arvostettua näkemystä kansainvälisistä bisnesmalleista ja niiden kehittämisestä.

Kolarin ja Vaajamon lisäksi Avarean hallituksessa ovat Kauno Myllyniemi puheenjohtajana sekä Avarean toimitusjohtaja Päivi Karesjoki jäsenenä.

 

Lisätietoja antavat:

Hallituksen puheenjohtaja Kauno Myllyniemi, +358 44 566 4597

Toimitusjohtaja Päivi Karesjoki, +358 40 902 2212

 

Avarea Oy kehittää entistä parempaa data-analytiikkaa ja tarjoaa ratkaisuja asiakas- ja kannattavuustietojen ymmärtämiseen. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tekemään parempia bisnespäätöksiä alati mullistuvassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Vuonna 2009 perustettu Avarea on teknologiariippumaton asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on yli 30 kokenutta ammattilaista.