Esineiden-internet-Avarea

Nordic IoT 2018 – Avarea on mukana

Avarea Avarea, Esineiden internet, IOT-analytiikka

Avarea osallistuu 17.-18.4. järjestettävään Internet of Things 2018 -seminaariin, joka on osa Nordic IoT 2018:n IoT-viikkoa. Puheenvuoromme tilaisuudessa käyttää Business Consultant Emilia Aspelin yhdessä Vivagon Arto Mikkolan kanssa, aiheena Avarean ja Vivagon yhteistyöprojekti koskien vanhus- ja vammaishoidon parantamista datan avulla. Sovellutus kuuluu IoMT (Internet of Medical Things) kategoriaan. Ratkaisulla tuodaan tuoretta kulmaa hoitopalvelun parantamiseen esineiden internetin avulla. Emiliaa ja Artoa on mahdollisuus kuulla heti tiistaina 17.4., koko ohjelman ja tarkemman aikataulun löydät täältä.

Avarean lisäksi seminaarissa on mukana myös muita huippuasiantuntijoita IoT:n saralta. Mielenkiintoisia esiintyjiä on lukuisia; esimerkkinä yksi lavalle astuvista mielenkiinnon herättäjäistä on Arsenal FC:n Lead Sport Scientist Tom Allen, joka vastaa datan implementoimisesta joukkueen toimintaan. Myös urheilu tulee kehittymään IoT:n avulla.

IoT tulee vaikuttamaan yrityksien liiketoimintaan ja niiden liiketoiminta ympäristöön rajusti. Otsikkona Internet of Things on strategisesti todella kuuma; sitä käsitellään nyt lukemattomissa johdon kokouksissa. Nordic IoT 2018 tarjoaa hyvän katsannan siitä, miten IoT voidaan utilisoida yrityksen liikeoimintaan ja mitä mahdollisuuksia se tuottaa yrityksille.

Nähdään Kattilahallissa! Tervetuloa keskustelemaan edustajiemme kanssa, tapaamme teitä mielellämme.

Alla video asiantuntijamme Emilia Aspelinin & Vivagon Arto Mikkolan esityksestä!

 

Internet of Things