Yrityksen kansainvälistyminen: Industrie 4.0 & Avarea

Avarea Analytiikka, Edistyksellinen analytiikka, Kansainvälistyminen

Avarea on mukana on Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin järjestämässä Industrie 4.0 digitalisoitumiskumppanuuden projektissa. Se kerää 15 digitalisoinnin asiantuntija-yritystä Suomesta Saksan valmistavan teollisuuden markkinoinnin ja digitalisoinnin tarpeisiin. Ohjelma on pitänyt sisällään kolme vaihetta:

  1. Valmistavan teollisuuden markkinointi & digitalisoitumistarpeet
  2. Yritysten väliset tapaamiset kauppakamarien digitapahtumissa
  3. Räätälöidyt roadshowt, jotka alkoivat marraskuussa 2017. Me Avarealla pakkaamme keikkabussimme ja suuntaamme autobahnille toukokuussa 2018. Viel Glück für uns!

Yrityksemme on vieraillut Saksassa menneen vuoden aikana monasti Industrie 4.0 -teeman johdosta. Toimitusjohtajamme Päivi Karesjoki kävi lokakuussa Dortmundissa Deusch-Finnischer Digisummitissa verkostoitumalla vahvalla preesensillä ja vähintäänkin paikallisen työmoraaliin verrattavin elkein.

Yhteistyö on hedelmällinen molemmille osapuolille, sillä Saksalla ja Suomella on yhtäläisyyksiä talousrakenteissa sekä talouden vientiriippuvuudessa. Tämä takaa hyvät edellytykset luoda palveluita ja ratkaisuja maailman markkinoille yhteystyön mahdollistavin resurssein ja toimintamallein. Avarea suuntautuu Industrie 4.0-projektissa Big Data Analytiikan asiantuntijuuteen ja sen mahdollistaviin teknologioihin. Emme yhdy Seppo Rädyn kuuluisaan lentävään lausahdukseen Saksasta.

 

Avarea + Industrie 4.0 + TEKES = Ulkomaat

Avarea tähtää yrityksen kansainvälistymiseen ja Industrie 4.0 palvelee erinomaisesti muun muassa tätäkin tarkoitusta. Tuotteemme, Avarea Analytics for Marketing, on hieno esimerkki visiostamme olla kansainvälinen yritys tulevaisuudessa. Olemme avoimia uusille mahdollisuuksille ja keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista nähdä maailmaa!

Suomi sijoittui vuosittaisen DESI-indeksin (Digital Economy and Society Indexin) vuoden 2017 painoksessa sijalle kaksi Euroopan digitalisoituneiden maiden listalla. Tämä kielii osaltaan vahvasta osaamisesta. Haluamme olla mukana tässä modernisoitumisen rintamassa kehittymällä ja kehittämällä.

Roadshow Saksassa starttaavat Avarean osalta edellämainitun aikataulun mukaisesti tulevana keväänä ja tähtäämmekin vahvan hyödyn saavuttamiseen tästä projektista. Seuraa Avareaa sosiaalisessa mediassa, niin pysyt mukana analytiikan aallonharjalla ulkomaita myöten!

Lisäksi Avarea sai Tekesin kanssa kansainvälistymishankkeensa valmiiksi. Tavoitteena oli kartoittaa ja hankkia valmiuksia ulkomaiden (rauhanomaista) valloitusta varten. Tekesin tukemana yrityksemme sai uusia resursseja ja näkökulmia päästä käsiksi kansainvälistymisen mahdollisuuksiin. Matkustaminen avartaa ja kannattaa aina. Tämä pätee täysin myös yritysmaailmassa.

 

Ota yhteyttä meihin mikäli haluat olla osa matkaamme kohti terävintä huippua. Aallonharjallamme on vierellämme vielä tilaa! Laita sähköpostia osoitteeseen info@avarea.fi: siellä se tyytyväisyys odottaa. Vaikka S. Rätyyn emme yhtyneetkään, niin olemme sitä mieltä että jokainen “tsäänssi on mahdollisuus”.

 

Blogi-postauksetUutisia analytiikastaLue lisää osaamisestamme!Lue lisää palveluistamme!