Avarean asiantuntijat kouluttamasta Alma Talentilla – kiinnostaako ennakoiva analytiikka?

Ida Saastamoinen Analytiikka, Avarea, Avareacrew

Avarean analyyttiset aivot ovat hypänneet myös kouluttajan housuihin, kun  päädyimme Alma Talentin kanssa yhteistyöhön. Ensimmäinen koulutus ennakoivasta analytiikasta järjestettiin tammikuussa ja suosiosta johtuen jatkoa seuraa maaliskuussa –   nyt on siis hieno mahdollisuus tutustua aiheeseen, mikäli analytiikka on sinulle vieraampi alue, mutta kiinnostusta sen hyödyntämiseen liiketoiminnan tukena löytyisi.

Koulutuksena aikana opit data-analytiikan alkeita ja käsitteitä ilman matemaattista taustaa tai aiempaa kokemusta. Saat kattavan kuvan siitä, mitä ennakoiva analytiikka on, ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä sekä parannat valmiuksiasi ennakoivan analytiikan sovelluskohteiden tunnistamiseen ja analytiikkahankkeiden edistämiseen omassa organisaatiossasi. Päivän aikana käydään läpi mitä menetelmiä ja työkaluja ennakoivan analytiikan harjoittamiseen on tarjolla, ja miten ne soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koulutuksen jälkeen tunnistat analytiikan käyttöönottoon liittyvät elementit toteutusvaiheista osaamistarpeisiin ja pystyt paremmin välttämään potentiaalisia sudenkuoppia.

Kouluttajina toimivat kokeneet konsulttimme Mikko Varila ja Oskari Miettinen. Mikko on monipuolinen asiantuntija datan ja analytiikan hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämisen ja päätöksenteon tukena. Hän on toiminut urallaan eri rooleissa BI- ja analytiikkahankkeiden myynnissä ja toteutuksessa sekä analytiikkapalveluiden tuotannossa ja kehityksessä. Oskari on työskennellyt datan parissa yli 10 vuoden ajan. Avarealla Oskari työskentelee data scientistina asiakasprojekteissa, joiden tavoitteena on tuottaa hyödyllistä tietoa tukemaan ja edistämään asiakkaan liiketoimintaa ja siihen liittyvää päätöksentekoa.

Seuraava koulutus järjestetään 15.3.2018 Tapahtumahotelli Huoneella Helsingin Jätkäsaaressa. Ensimmäinen koulutus myytiin loppuun, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla maaliskuun tilaisuuteen!

Lisää tietoa löydät täältä.

Blogi-postauksetUutisia analytiikastaLue lisää osaamisestamme!Lue lisää palveluistamme!