Tietovarastointi kustannustehokkaaksi

Avarea Analysointi, Tiedon varastointi, Tietovarastointi

tietovarastointi

Alennamme kustannuksia Hadoopilla ja Data Warehouse Acceleratorilla.

Tietovarastointi on yhä enemmän sitä, että valitaan alustoja, jotka ovat joustavia ja kustannustehokkaita. Ratkaisut, joissa dataa on prosessoitu jo ennen kuin se siirretään yrityksen tietovarastoon, tarjoavat joustavuutta, jota tarvitaan varastoinnin kustannusten alentamiseksi. Ne tarjoavat myös helpomman tavan analysoida dataa.

Yritysten keräämän datan määrä on muuttunut merkittävästi viimeisten vuosikymmenten aikana. Ja tämä on valtava haaste tietovarastoinnille: nyt tarvitaan kiireesti enemmän ja halvempaa varastointitilaa. Onneksi tiedon varastointiin on olemassa nykyaikaisia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja.

Täyttyykö tietovarastosi nopeasti kasvavalla datamäärällä? Kuinka kallista on lisätä datavarastoinnin kapasiteettia? Onko nykyinen tietovarastoinnin ratkaisusi vanhentunut?

Me olemme auttaneet asiakkaitamme alentamaan tietovarastoinnin kustannuksia ja nopeuttamaan analytiikkaa käyttämällä onnistuneesti Hadoop-alustaa. Hadoopin etujen hyödyntäminen ei tarkoita sitä, että aiemmat investoinnit tietovarastointiin olisivat olleet turhia. Hadoop nimittäin toimii osana yrityksen tietovarastoinnin ekosysteemiä. Me uskomme, että Hadoop on yksi niistä alustoista, jotka mullistavat tulevaisuudessa suurien datamäärien analytiikan pelikenttää.


Haluaisitko tietää lisää Hadoopin yrityksille tuottamista eduista? Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake ja lataa aiheesta kertova “whitepaper”.

Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

 

Tietovarasto1Tietovarasto2

 

 

 

 

 


Blogi-postauksetUutisia analytiikasta

Lue lisää osaamisestamme!Lue lisää palveluistamme!