SAS-ohjelmisto tehokkaaseen käyttöön

Avarea Analytiikka

SAS_ratkaisu

 

 

 

 

 

Tutustu erinomaiseen SAS-asiantuntemukseemme ja asiantuntijoihimme.

Aiempaa syvempää SAS-analytiikkaa

Käytättekö jo SAS-teknologiaa? Ja tuntuuko siltä, että voisitte hyödyntää sitä enemmän? Vai suunnitteletteko vaihtavanne SASiin?

Monelle meistä SAS tarkoittaa luotettavaa ja kilpailukykyistä data-analytiikka -alustaa. Ja moni on havainnut, että SASissa on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Olemme SAS-partnereita, joten meillä on taattu ja vahva osaaminen tarjoamistamme palveluista ja ratkaisuista. SAS-ohjelmisto tarjoaa valtavasti etuja joiden hyödyntämisessä voimme varmasti olla avuksi!

SASin hyötyjä ovat muun muassa:

  • Laaja ja päivittyvä portfolio algoritmejä takaamaan kehittyneemmän analytiikan edut
  • Perinteisiin data kokonaisuuksiin lisättävät komponentit sekä nopea big data-analytiikka vastauksien löytämiseksi
  • Integraatiot eri SAS-ohjelmistojen välillä
  • Taattu asiantujuus ja tämän tuottamat hyödyt ja suora tuki

Analytiikan ja sen luoman ekosysteemin ympärillä on paljon teknologioita. On hyvä muistaa niiden valitsemisessa ja implementoinnissa niiden sopivuus ja mielekkyys omalle organisaatiolle. Avarea tähtää auttamaan asiakkaitaan tässä prosessissa lähtöviivalta jälkihuoltoon ja tästä eteenpäin. Parhaat päätökset syntyvät asiantuntijuuden avulla ja me haluamme tarjota parhaat mahdolliset tulokset niin meille kuin asiakkaillemmekkin.

Miten voimme auttaa?

Vaikka me Avareassa olemmekin monen eri data-alustan erityisasiantuntijoita, arvostettu SAS-tiimimme on perehtynyt syvällisesti SAS-teknologioihin, joihin on yhdistetty uusia muistinvaraisia tietokantatekniikoita ja erityisesti Hadoop/SAS-prosesseja osana big data analytiikkaa. Tiimimme varmistaa, että asiakkaamme hyötyvät siitä tietämyksestä, joka meillä on liiketoimintayhteisöille rakennetuista ja käyttöön otetuista edistyksellisistä ratkaisuista. Ajattelemme vakaasti hyvien päätöksien kumuloituvan pitkässä juoksussa meille kaikille parempiin ratkaisuihin.

Me olemme tottuneet työskentelemään asiakkaan luona SAS-resurssina. Kun asiantuntijamme ovat lähellä asiakkaamme päivittäisiä liiketoimintahaasteita, he havaitsevat helpommin parempia tapoja hyödyntää SASia. Ja paremmat ratkaisut puolestaan vauhdittavat analytiikkaan pohjautuvia päätöksiä. Jatkaaksemme syy-seuraus-lauselmaa: analyytiikkaan pohjaavat päätökset ovat parempia päätöksiä. Lue lisää mahdollisista toteutusmuodoista täältä.


Haluatko tietää, miten Avarea auttaa asiakkaitaan saamaan SAS-teknologiasta todellista hyötyä. Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake ja me otamme sinuun yhteyttä. 

Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

 


Blogi-postauksetUutisia analytiikasta

Lue lisää osaamisestamme!Lue lisää palveluistamme!