HALUAMME MAHDOLLISTAA MERKITYKSELLISEN TYÖN


Työnantajana tärkein roolimme on mahdollistaa merkityksellisyyden löytäminen työssä. Pyrimme siihen, että jokainen voi roolistaan riippumatta työskennellä juuri itselle mielekkäiden asioiden parissa, nähdä työnsä tuloksen ja kehittyä asiantuntijana. Tämä onnistuu matalan hierarkian ja yhteisen kehittämisen ansiosta. Jokaisella Avarealaisella on mahdollisuus ottaa itsenäisesti vastuuta oman osaamisen eteenpäin viemisestä. Työnantajana pystymme tarjoamaan innostavaa sparrausta, uramentorointia sekä parhaimmat työkaverit ja teknologiat itse tekemiseen. Pidämme huolen siitä, että projektimme tarjoavat jokaiselle mielekästä työtä ja menestymisen kokemuksia.

Päivi Karesjoki, toimitusjohtaja

 
 
 
 

TEKNINEN SENIORIKONSULTTI

Haemme joukkoomme kokenutta konsulttia!

LUE LISÄÄ PAINALLUKSEN TAKAA!

HAE!

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS!

Meillä on jatkuvasti haku päällä myös muihin positioihin - alla on yleisimmät roolimme.

VIELÄ YKSI PAINALLUS!

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS TÄÄLLÄ!

AVAREAN YLEISIMMÄT ROOLIT

Liiketoiminta konsultti

Brains for business discovery/insight


Hyvällä tilannetajulla varustettu Liiketoimintakonsultti, jolla kyky ohjata asiakastamme ja ratkaisua kohti liiketoimintaoivalluksia. Konsulttimme ovat asiakasprojekteissamme taitavia yhtenäisen hengen luojia ja verkostoitujia, jotka huolehtivat siitä että asiakas kokee toimintamme nopeana ja ketteränä, vaikka taustalla oleva analyyttinen aivokoneistomme pyörittäisi projektissa hyvin kompleksisia kokonaisuuksia uusimmilla teknologioilla. Konsulttimme pitävät yhteyttä asiakkaaseen, muotoilevat analytiikan kieltä liiketoiminnalle ymmärrettävään muotoon, samalla toimien uteliaana huippuosaajana analyytikkojen työparina.

BI-konsultti

Brains for cloud technologies


Tulokset silmissään näkevä BI-konsultti, jolla rohkeus haastaa perinteiset ratkaisut kohti laadukkaita ja toimivia ratkaisuja. BI-konsultti työskentelee uusimpien pilviteknologioiden parissa, toimien tiimissä teknologia-asiantuntijana ja hands on – ammattilaisena hyödyntämässä työkalun mahdollisuuksia asiakkaan datan käsittelyssä, visualisoinnissa sekä raportoinnin kehittämisessä.

Data scientist

Analytical brains


Data scientist, joka tuottaa datasta liiketoimintaoivalluksia hyödyntäen asiantuntemustamme menetelmistä, toimialasta tai prosessista. Analyytikkomme tekevät tilastollista mallintamista asiakkaan datasta, ovat monet korkeastikin koulutettuja ja matemaattinen päättelykyky on huipussaan. Työssä he hyödyntävät analytiikan menetelmiä, ohjelmointitaitoja sekä esittelevät havaintojaan. Data Scientist on henkilö, joka tekee todellista huipputyötä projektitiimissä ja hioo asiakkaan datavarastosta merkityksellisimmän tiedon irti. Analyytikot toimivat projekteissa konsulttien työpareina.

Avarea-Oy-Rekry
Avarea-Oy-Rekry