CV-tietokannan rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste CV-tietokannalle

  1. Rekisterinpitäjä
    Avarea Oy
    Rautatieläisenkatu 6
    00520 Helsinki
    Puh. 02900 51170
    Sähköposti: info@avarea.fi
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
    Ida Saastamoinen
    Avarea Oy
    Sähköposti: ida.saastamoinen@avarea.fi
  3. Rekisterin nimi
    Avarea Oy:n CV-tietokanta.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    CV-tietokannan tietoja käytetään rekisterinpitäjän rekrytoinnissa. Henkilöt voivat omalla suostumuksellaan antaa tietonsa rekisterinpitäjän CV-tietokantaan. (Henkilötietolain 8§.)
  5. Rekisterin tietosisältö
    Tallennettavat tiedot ilmenevät hakulomakkeesta. Rekisteriin tallentuvat kaikki tiedot, jotka henkilö itse antaa itsestään. Hakemustietoja säilytetään kaksikymmentäneljä (24) kuukautta hakemuksen jättämis- tai päivittämisajankohdasta.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Ainoana tietolähteenä on käyttäjä itse.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    CV-tietokanta on suljettu tietokanta pilvipalvelussa, ja tallennetut tiedot on rajoitettu rekisterinpitäjän sisäiseen käyttöön.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet
    CV-tietokannan käyttöoikeus on rekisterinpitäjän rekrytointiin osallistuvilla työntekijöillä.
  9. Tarkastusoikeus
    Henkilöllä on Henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeus on toteutettavissa Henkilötietolain 28§ mukaisesti.