Miten saan datastani irti merkityksellistä tietoa?


Onko sinulla käytettävissä liiketoiminnallesi tärkeää dataa, mutta sitä ei ole helppo ymmärtää? Liiketoiminnastasi saatavasta arvokkaasta tiedosta ei ole mitään hyötyä, jos kukaan ei käytä sitä. Tieto pitää esittää ymmärrettävässä muodossa, jotta sitä voidaan hyödyntää päätöksen teossa. Meidän näkemyksemme on muotoilla tieto merkitykselliseksi visualisoinnin avulla.

Voimme auttaa sinua laatimaan selkeitä ja helposti ymmärrettäviä visualisointeja monimutkaisen tiedon ja laajojen tietomäärien pohjalta. Avarean data-asiantuntijat hallitsevat kaikki visualisoinnin prosessivaiheet, jolloin voimme varmistaa visualisoinnin lopputuloksen laadun ja toimivuuden. Tiedon visualisointi on tehokas tapa informoida niin yrityksen sisäisesti kuin ulkoisestikkin.

Olemme tuottaneet asiakkaillemme visualisointiprojekteja hyödyntäen työkaluja kuten SAS Visual Analytics, Tableau, Qlik Sense ja Microsoft BI.

Asiakastarinat

Case Invesdor – Verkkovierailuista parempaa liiketoimintaa

”Itse asiassa koko projektiamme Avarean kanssa voisi kutsua jopa tylsäksi, niin mutkattomasti se sujui. Datan visualisointi käyttöömme on tuonut meille huomattavasti paremmat edellytykset tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan.”Lasse Mäkelä, Invesdor
Lue case Invesdor kokonaan

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tiedon visualisoinnista?

Täytä yhteystietosi niin olemme pian sinuun yhteydessä.
Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.