KUINKA ALENTAA TIETOVARASTOINNIN KUSTANNUKSIA?


Täyttyykö tietovarastosi nopeasti kasvavalla datamäärällä? Kuinka kallista on lisätä datavarastoinnin kapasiteettia? Onko nykyinen tietovarastoinnin ratkaisusi vanhentunut?

Yritysten keräämän datan määrä on muuttunut merkittävästi viimeisten vuosikymmenten aikana. Ja tämä on valtava haaste tietovarastoinnille: nyt tarvitaan kiireesti enemmän ja halvempaa varastointitilaa. Onneksi tiedon varastointiin on olemassa nykyaikaisia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja.

Tietovarastointi on yhä enemmän sitä, että valitaan alustoja, jotka ovat joustavia ja kustannustehokkaita. Sellaiset ratkaisut, joissa dataa on prosessoitu jo etukäteen ennen yrityksen tietovarastoon siirtämistä, tarjoavat joustavuutta. Joustavien ratkaisujen avulla voidaan alentaa tiedon varastoinnin kustannuksia, ja samalla ne tarjoavat myös helpon tavan analysoida dataa.

Modern data management

AVAREAN RATKAISUT MODERNIIN TIEDONHALLINTAAN


Me olemme auttaneet asiakkaitamme alentamaan tietovarastoinnin kustannuksia ja nopeuttamaan analytiikkaa käyttämällä onnistuneesti Hadoop-alustaa. Hadoopin etujen hyödyntäminen ei tarkoita sitä, että aiemmat investoinnit tietovarastointiin olisivat olleet turhia. Hadoop nimittäin toimii osana yrityksen tietovarastoinnin ekosysteemiä. Me uskomme, että Hadoop on yksi niistä alustoista, jotka mullistavat tulevaisuudessa suurien datamäärien analytiikan pelikenttää.

Lue lisää palveluistamme

HALUAISITKO TIETÄÄ LISÄÄ HADOOPIN YRITYKSILLE TUOTTAMISTA EDUISTA?


Täytä alla oleva lomake ladataksesi englanninkieliset oppaamme Hadoopista ja modernista tiedonhallinnasta itsellesi.

Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Modern Data Management platform

Saadaksesi oppaan:

Ole hyvä ja täytä oheinen lomake saadaksesi kopion Modern Data Management platform -oppaasta.

Reduce COSTS WITH HADOOP AND DATA WAREHOUSE OPTIMIZATION

Saadaksesi oppaan:

Ole hyvä ja täytä oheinen lomake saadaksesi Hadoop & Data Warehouse Optimization -oppaat.