KUINKA HYÖTYÄ BIG DATA -TEKNOLOGIOISTA?


Mitä sinulle merkitsisi se, että ymmärtäisit asiakkaitasi paremmin? Olisiko tieto toimialasi operaattoreista sinulle tärkeää? Miten voisit integroida onnistuneesti olemassa olevat asiakastiedot big dataan? Mitkä big data -teknologiat mahdollistavat eniten kasvupotentiaalia liiketoiminnallesi? Mitä hyötyjä saisit, jos käyttäisit big data -analytiikkaa?

Big datasta kohutaan paljon. Puhuuhan siitä tänä päivänä lähes jokainen. Mutta big data on ansainnut kaikki siitä julkaistut artikkelit ja tarinat. Me Avareassa emme kuitenkaan ajattele niin, että ainoastaan big data voisi parantaa liiketoimintaa tai voisi tuoda siihen jotakin ennen näkemätöntä ja vallankumouksellista.

Big Data Accelerator

Me pidämme big data -analytiikkaa välineenä tai prosessina, jolla voidaan porautua syvemmin laajoihin tietoaineistoihin. Kun big data -analytiikkaa käytetään asianmukaisesti, se tarjoaa liiketoiminnalle mahdollisuuksia ja kilpailuetua esimerkiksi syvällisemmän asiakasymmärryksen muodossa. Big data -ratkaisujen avulla voit kerätä ja ottaa talteen luonteeltaan hyvin monimuotoista tietoa eri tietolähteistä myöhempää analysointia ja tiedon hyödyntämistä varten reaaliajassa tai lähes reaaliajassa. Big datan keräämiseen ja koostamiseen voidaan hyödyntää erilaisia ratkaisuja ja työkaluja kuten esimerkiksi Hive, Pig, Spark, Hadoop, tai MongoDB.

Big data -teknologiat ovat osa monia tulevaisuuden ratkaisuja ja megatrendejä. Muun muassa kehittyneempää tekoälyä luodessa tai personoitua markkinointia mietittäessä tulee käydä läpi organisaation kyky tuottaa informaatiota. Ennen kaikkea miten tuotetusta tiedosta stilisoidaan käyttöön tapauskohtaisesti tärkein osuus. Data itsessään on yritykselle resurssi ja strategisesti käytössä erinomainen voimavara; toki sen käyttö ja analysoiminen vaativat osaamista ja asiantuntijuutta aiheesta.

Monet yritykset ovat jo tutustuneet big data -analytiikan hyötyihin. Monet muut ovat ottamassa ensimmäisiä askeleitaan sen parissa. Me olemme auttaneet asiakkaittamme onnistuneesti molemmissa tilanteissa. On kuitenkin muistettava, että ilman selkeää ja terävää analytiikkaa big datalla ei ole vaikuttavuutta. Haluamme yritysten valjastavan big datan täyden hyödyn heti ensi kontaktista lähtien. Toimintatapamme takaavat resurssien ja päätöksien kohdentamisen oikeaan paikkaan.

HALUAISITKO NÄHDÄ, KUINKA AVAREAN BIG DATA ACCELERATOR TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?


Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake ladataksesi artikkelimme aiheesta Big Data Accelerator. Sisältö on englanniksi.

Me Avarealla arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

"We own information with potential commercial value. We just don’t know how to begin."

Toimi näin

Täytä lomake ladataksesi artikkelimme Big Data Accelerator.