PARANNA LIIKETOIMINTAASI KEHITTÄMÄLLÄ RAPORTOINTIASI


Mitä liiketoimintatiedon hallinta ja tietovarastointi oikeastaan on? Tietovarasto on organisaation eri lähteistä kerätyn tiedon “säilytyspaikka”. Tietoa voidaan tuottaa esimerkiksi ulkoisista järjestelmistä, applikaatioista tai lähteistä. Varasto luodaan täysin päätöksen tukemista, ad-hoc tiedustelua ja data-louhintaa varten. Näille funktioille optimoitu järjestelmä ei vaikuta esimerkiksi erillisen liiketoiminnallisen järjestelmän toimivuuteen. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla varastoinnilla saadaan tehokkaasti suoritettua laajoja ja monimutkaisia kyselyitä ja hakuja, joilla pystytään kattamaan päätöksenteon ja analysoinnin tarpeet.

Tietovarastointi johtaa liiketoimintatiedon hallintaan: miten saada varastoidusta tiedosta hyödyllisiä oivalluksia ja näkemyksiä? Tuotetusta tiedosta pystytään noutamaan faktuellia tietoa organisaationa datasta, joka johtaa suoriin hyötyihin päätöksen teossa. Strategialle ja organisaatiolle tärkeä suunta pystytään perustelemaan kustomoitujen kyselyiden turvin, joilla taataan päätöksen tekijöiden laajempi näkemys haluttuun aspektiin. Liiketoimintatiedon hallinnalla ja tietovarastoinnilla prosessoitua tietoa pystyy myös implementoimaan muihin toimintoihin esimerkiksi markkinoinnin, myynnin tai inventaariohallinnan operaatioihin.

ASIAKASTARINAT

CASE TRAFI – BI-PALVELUN PERUSTAT KUNTOON

“Avarea toi rakenteen ja mallin Trafin BI-palvelun ja sen toimintamallin suunnitteluun ja
kuvaamiseen – BI-palvelu otettiin pilotoinnin jälkeen käyttöön.”
Lue case TRAFI kokonaan

MITEN AVAREA VOI AUTTAA?


Avarea tarjoaa liiketoimintatiedon hallinta ja tietovarastointi- eli BI/DW -alueen konsultointia ja toteutuksia, jotka tukevat taktista ja strategista päätöksentekoasi. Koska fokusalueenamme on analytiikka ja sen soveltaminen liiketoiminnassa, voimme tarjota ainutlaatuisen näkemyksen siitä, miten BI/DW ratkaisuja voidaan hyödyntää. Tietovarasto-, ETL- ja BI-työkaluja hyödyntämällä pystyt yksinkertaisesti tekemään dataohjautuvia, parempia liiketoimintapäätöksiä.

Henkilöstöllämme on laaja kokemus BI/DW:n, ratkaisuiden kehittämisestä, suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta monilla eri toimialoilla, toiminnallisilla alueilla sekä teknologioilla. Olemme toteuttaneet hyvin eri tyyppisiä dataprojekteja, ja kykenemme ehdottamaan budjettiisi ja liiketoimintasi vaatimuksiin sopivat BI/DW ratkaisut.

Avarealla on syvällistä osaamista alan johtavista teknologioista sekä työkaluista. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja viimeisimpiä trendejä. Haluamme omalla toiminnallamme takaaman mukana olon kehityksen aallon harjalla ja näin ollen vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

MITEN AVAREA VOI AUTTAA?

Täytä yhteystietosi niin olemme pian sinuun yhteydessä.

Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.