Paranna liiketoimintaasi kehittämällä raportointiasi


Avarea tarjoaa BI/DW -alueen konsultointia ja toteutuksia, jotka tukevat taktista ja strategista päätöksentekoasi. Koska fokusalueenamme on analytiikka ja sen soveltaminen liiketoiminnassa, voimme tarjota ainutlaatuisen näkemyksen siitä, miten BI/DW ratkaisuja voidaan hyödyntää. Tietovarasto-, ETL- ja BI-työkaluja hyödyntämällä pystyt yksinkertaisesti tekemään dataohjautuvia, parempia liiketoimintapäätöksiä.

Henkilöstöllämme on kokemusta liiketoimintatiedon ja tietovarastoinnin, eli BI/DW:n, ratkaisuiden kehittämisestä, suunnittelusta, käyttöönotosta ja ylläpidosta monilla eri toimialoilla, toiminnallisilla alueilla sekä teknologioilla. Olemme toteuttaneet hyvin eri tyyppisiä dataprojekteja, ja kykenemme ehdottamaan budjettiisi ja liiketoimintasi vaatimuksiin sopivat BI/DW ratkaisut.

Avarealla on syvällistä osaamista alan johtavista teknologioista sekä työkaluista. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja viimeisimpiä trendejä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää BI/DW ratkaisuistamme?


Täytä yhteystietosi niin olemme pian sinuun yhteydessä.

Me Avareassa arvostamme yksityisyyttäsi: emme lähetä roskapostia emmekä myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.